jennyolssonje i Ljusdal, Gävleborgs län, SE på Houzz

Namn: Jenny Olsson

Född: 1984

Bor: Ljusdal

Gör: Driver företaget Mediaart där jag jobbar med text och bild i olika former. Jag jobbar som redaktionschef för Plaza guiden, det vill säga Plaza Villa & Hus och Plaza Kök & Bad. I övrigt frilansar jag och jobbar både inom text och foto, för olika tidningar i Sverige.

Jag jobbar mycket inom hem men också inom trädgård, GDS och resor. Jag har jobbat som frilansare sedan 2006, varit redaktör för Vårt Nya Hus samt jobbat som reporter på Ljusdals Tidning. Jag skriver och fotograferar allt ifrån vackra hem och trädgårdar till personporträtt och bakreportage. Jag har även jobbat en del med content marketing. Jag har läst en Copywriter kurs på Berghs och även läst till webbredaktör på Kalix Folkhögskola.

Att både få jobba med text, foto och tidningsproduktion är oerhört spännande och roligt och jag är inte rädd för nya jobb och utmaningar.

Exempel på tidningar jag gör/gjort jobb för: Plaza guiden, Vårt Nya Hus, Hem Ljuva Hem, Härligt Hemma, Villaliv, Villaägaren, Vi i Villa, Hälsinge Allehanda, Magasin Järvsö och många fler.